Бениван ООД
Натурални и сувенирни подправки, билков чай

За нас

Фирма БЕНИВАН ООД извършва производство и пакетиране на подправки и чай. Фирмата е водеща в производството на   сувенирни подправки, ръчно редена шарена сол, широка гама от подправки и билки, които се разпространяват по нашите курорти и вътрешна мрежа. Разполагаме с атрактивни туристически визии и опакови за курортите, и  актуални за вътрешния пазар. Наши клиенти са: Сувенирни обекти  по курортите, Хранителни вериги магазини, здрвословни магазини, деликатесни магазини, плод зеленчук и други. БЕНИВАН ООД е наследник на ЕТ-БЕНИВАН, основана през 1991 година. Ние имаме богат опит в търговията с подправки и чай вече 32 години. През 2014 година построихме модерна производствена база за производство и пакетаж, която отговаря на всички изисквания на Агенцията по храните и се контролира по НАССР система. 

БЕНИВАН ООД разполага със съвременна техника, машини и утвърдени специалисти. Във фирмата работи и инженер технолог с богат опит. Суровините, с които работим се доставят от сертифицирани доставчици, което е гаранция за производството и високото качество на нашите продукти.  Ние работим изцяло с натурални продукти без консерванти и поради тази причина имаме постоянни клиенти. Не спираме да търсим нови възможности за развитие, за да отговорим на високите изисквания на клиентите. 

Разполагаме и с обекти в град ВАРНА на Централен пазар /колхозен/ - магазин 76 и щанд 197-198, както и сезонен обект в курорт Златни пясъци - алея Камчия.

Фирамата разполага с широка гама от разфасовки на  подправки от 20гр,50гр,100гр, 200ггр, 250гр, 500гр, 1 кг, 2кг, 5кг, 10кг, 15кг,20кг, 25кг, 50кг. Изработват се и по заявка на клиент(ишлeме). Опаковките, които използваме, осигуряват защита на подправките от замърсяване и запазват техните качества до посочения срок на годност.